Autoescola a Cornellà | Permisos de conduir a Cornellà | Autoescola a Cornellà | Permisos de conduir a Cornellà

Autoescola Driver Center

Si vols aprendre a conduir i treure el permís en poc temps, vine a visitar-nos.

Aprendre a conduir amb nosaltres. A Driver Center t'ensenyem

Si ja tens els 18 anys i vols treure't el carnet de conduir, l' AUTOESCOLA DRIVER CENTER és el teu centre de referència. Som una autoescola a Cornellà del Llobregat que dóna classes de conducció a totes aquelles persones interessades en obtenir el carnet de cotxe o qualsevol dels permisos de motocicleta, a partir dels 15 anys.

Tenim un equip de professors que t'ajudaran en tot el que necessitis i et guiaran durant tot el procés d'aprenentatge i assimilació de conceptes. Les classes teòriques es fan a les nostres aules, que tenen un projector, i les pràctiques és desenvolupen amb els millors vehicles del mercat (un Renault Megane i un Peugueot 207 en el cas del permís de cotxe).

Les pràctiques tenen una duració d' 1 hora i es realitzen en recorreguts de l'examen

A més a més, a AUTOESCOLA DRIVER CENTER posem a la seva disposició un programa genuí per la realització de test, al qual podràs accedir en qualsevol moment desde el teu ordinador, tableta o smartphone. No deixis passar l'oportunitat i treure't el permís desitjat en poc temps i amb la garantia dels millors professors.

calendario junio 2017
calendario junio 2017

* Les dates d'exàmens poden modificar per la Direcció General de Tràfic.