Autoescola Driver Center | Autoescola Driver Center a Cornellà | Autoescola a Cornellà | Permisos de conduir a Cornellà

Contactar amb Autoescola Driver Center a Cornellà del Llobregat

Si desitja contactar amb nosaltres perquè et domen més informació sobre les nostres classes teòriques, horaris i preus de les classes pràctiques o condicions de la matrícula, en altres assumptes, ompli el qüestionari que aquí li presentem. Li donarem una resposta al més aviat possible.

Si ho prefereixes, també pots trucar-nos per telèfon al número: 93 474 46 12.

Autoescuela Driver Center en Cornellà

AUTO ALMEDA CENTER, S.L.L.
Avenida Pablo Picasso, 36
08940 Cornellà de Llobregat (BARCELONA) España

Telèfon: 934744612
Fax: 934744612

Mòbil: 675491645

Els camps assenyalats amb un asterisc * són obligatoris.

Condicions legals

De conformitat amb l’establert en la Llei 15/1999 de 13 de desembre i amb el R.D. 1720/2077 de 21 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que totes les dades facilitades per vostè seran incorporades a un fitxer propietat de AUTO ALMEDA CENTER, S.L.L., , amb la finalitat de gestionar la informació, respondre a les seves consultes i amb finalitats estadístiques. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstes per la Llei, dirigint-se a AUTO ALMEDA CENTER, S.L.L., indicant en el sobre la referencia "Dades Personals".

Per poder enviar el formulari ha d'introduir el mateix codi que es mostra en la imtage dins del camp Verficar. Aquest control permet combatre l'SPAM (correu electrònic no desitjat). Si no pot veure correctament els caràcters, premi el botó Recarregar al costat de la imatge per generar un nou conjunt de caràcters.

captcha Premeu per canviar la imatge.