Autoescola Driver Center | Autoescola Driver Center a Cornellà | Autoescola a Cornellà | Permisos de conduir a Cornellà

Matrícula online de l'Autoescola Driver Center

Autoescuela Driver Center en Cornellà

Si vols matricular-te en la nostra autoescola per obtenir qualsevol dels permisos que oferim, facilita'ns les teves dades personals i ens posarem en contacte amb tu per finalitzar la teva matrícula en el nostre centre.

Els camps assenyalats amb un asterisc * són obligatoris.

DADES PERSONALS
MATRÍCULA

Condicions legals

De conformitat amb l’establert en la Llei 15/1999 de 13 de desembre i amb el R.D. 1720/2077 de 21 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que totes les dades facilitades per vostè seran incorporades a un fitxer propietat de AUTO ALMEDA CENTER, S.L.L., , amb la finalitat de gestionar la informació, respondre a les seves consultes i amb finalitats estadístiques. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstes per la Llei, dirigint-se a AUTO ALMEDA CENTER, S.L.L., indicant en el sobre la referencia "Dades Personals".

Per poder enviar el formulari ha d'introduir el mateix codi que es mostra en la imtage dins del camp Verficar. Aquest control permet combatre l'SPAM (correu electrònic no desitjat). Si no pot veure correctament els caràcters, premi el botó Recarregar al costat de la imatge per generar un nou conjunt de caràcters.

captcha Premeu per canviar la imatge.